I. GyermekszemPont Nap

Szeretettel meghívunk Titeket az I. Gyermekszem.Pont Nap hagyományteremtő családi sportrendezvényére. Célul tűztük ki, hogy a résztvevők – gyermekek, pedagógusok, szülők – együtt töltsenek egy vidám és tartalmas napot sok mozgással, kedvet teremtve ezzel a mozgásban gazdagabb és egészségesebb életmódhoz. Próbáljátok ki magatokat minél több sportágban és jelentkezzetek minél több versenyszámra – nemcsak azért, mert a legügyesebbek díjazásban részesülnek, hanem azért –, hogy ezzel is egy lépést tegyünk az egészségesebb életmód felé.

Amire számíthattok: foci, streetball, strandröplabda, tollas, tenisz, pingpong, mini golf, sakk valamint családi vetélkedők, tombola, totó. A legkisebbnek kreatív-asztal, a nagyobbaknak társasjátékok. Amirebiztosan szükségetek lesz: eseménynek megfelelő öltözék, váltócipő, váltóruha, pléd (amire le tudtok pihenni), naptej, nagy adag jókedv.

Egy délelőtti snackre, közös ebédre -bográcsgulyás- vendégül látunk Mindenkit, de a CORNER 35 étterem az esemény ideje alatt italokkal, házias ízekkel, kedves kiszolgálással és baráti árakkal várTiteket. Részvételi szándékod június 2-ig az alábbi linken található űrlapon jelezd!

I. Gyermekszem.Pont Nap regisztráció:

https://docs.google.com/forms/d/14dHxM4noamWWeWHxybPf2IBXb1xuMZ5wvQE79irb39A/edit

Sportverseny nevezési határideje: 2017. június 2. péntek

Leadás helye: recepció

Találkozunk a pályán!

versenykiírás egyéni-páros versenyszámok menetrend tájékoztató nevezésilap